Verkoop

Goederik verkoopt nieuwe en gebruikte goederen in een steeds wisselend assortiment vanuit de overzichtelijke webwinkel. Alle roerende goederen worden met duidelijke foto’s, eerlijke beschrijvingen en goede prijzen op mijn website getoond. Ik controleer alle ingekochte goederen voor ik ze in de webwinkel van Goederik en natuurlijk op de gangbare verkoopsites plaats. Bij Goederik weet u meteen waar u aan toe bent.Geen verhalen van ‘zo goed als nieuw’, terwijl de fiets onder de krassen zit met een bochel in het wiel, waar je pas achter komt als je het wilt ophalen. Natuurlijk zijn niet alle producten zo goed als nieuw, maar daar is de prijs dan ook naar. 

Eerlijk, betrouwbaar en transparant

U weet met wie u zaken doet. Bij Goederik vindt u geen anonieme verkopers van wie u nog moet afwachten of ze hun afspraken nakomen
Heeft u interesse in een van de aangeboden producten? Bel of mail mij gerust met vragen, voor een afspraak, of om een bod te doen.
U kunt mij bereiken via e-mail of door te bellen naar: 06-46333612. SMSsen of WhatsAppen kan natuurlijk ook.

Goed doel

Van elke verkooptransactie boven de 50 euro gaat 2 euro naar een goed doel. De goede doelen kunnen variëren van bijvoorbeeld het WNF of KIKA tot een kleiner goed doel, zoals de lokale voetbalvereniging.